CuriosITy

CuriosITy 48 - Clipul cu iPhone 12 Mini, PS5, Noul BMW Seria 7, Crypto e în pom!

Episode Summary

Salutare și bine te-am regăsit la o nouă ediție de CuriosITy, acum și cu swag. Avem tricouri personalizate și nu, din păcate nu le puteți achiziționa momentan. Ne gândim și la asta, însă între timp cred că ar trebui să vorbim despre motivele pentru care am dat jos clipul cu iPhone 12 Mini care a șocat întreaga industrie. Apoi ne bucurăm de bucuria lui Marian Andrei legată de PlayStation 5 și despre cât de faine sunt jocurile pe el, vorbim și despre cum Apple și Google sunt buni prieteni atunci când e vorba de a construi un monopol și despre cum în Marea Britanie telefoanele nu mai pot fi blocate de către operatori. Da, vor fi vândute deblocate de acum încolo. Windows 10 renunță complet la Flash și Samsung face mai mulți bani, cel puțin în Statele Unite acum că Huawei face mai puțini. Vânzările de mașini electrice sunt aproape egale cu cele diesel și asta este o veste bună, iar Google și-a schimbat logo-ul. De ce ne interesează asta? Nu știu nici eu dar era la ordinea zilei. Apropo, nu prea îmi place cum arată noul BMW Seria 7 și Marian e de acord cu mine.

Episode Notes

Salutare și bine te-am regăsit la o nouă ediție de CuriosITy, acum și cu swag. Avem tricouri personalizate și nu, din păcate nu le puteți achiziționa momentan. Ne gândim și la asta, însă între timp cred că ar trebui să vorbim despre motivele pentru care am dat jos clipul cu iPhone 12 Mini care a șocat întreaga industrie.

Apoi ne bucurăm de bucuria lui Marian Andrei legată de PlayStation 5 și despre cât de faine sunt jocurile pe el, vorbim și despre cum Apple și Google sunt buni prieteni atunci când e vorba de a construi un monopol și despre cum în Marea Britanie telefoanele nu mai pot fi blocate de către operatori. Da, vor fi vândute deblocate de acum încolo.

Windows 10 renunță complet la Flash și Samsung face mai mulți bani, cel puțin în Statele Unite acum că Huawei face mai puțini. Vânzările de mașini electrice sunt aproape egale cu cele diesel și asta este o veste bună, iar Google și-a schimbat logo-ul. De ce ne interesează asta? Nu știu nici eu dar era la ordinea zilei. Apropo, nu prea îmi place cum arată noul BMW Seria 7 și Marian e de acord cu mine.