CuriosITy

CURIOSITY 210 - OREZ DIN CARNE, CARTELUL ENERGIEI, MITĂ ÎN NATURĂ, LEGILE EU INUTILE, IPAD-URI NOI

Episode Summary

Bună dimineața la cafeluță și bine te-am regăsit la o nouă ediție săptămânală de Curiosity, adică știri din tehnologie, spațiu, știință, noutăți din lumea largă, crypto, inteligență artificială, realitate augmentate și virtuală, Elon Musk și desigur și mașini. Cred că aceasta este una din puținele ediții în care nu menționăm, cel puțin în video, numele lui Elon Musk. Să fie cu noroc, zic. Deși multe din informațiile de astăzi le luăm de pe Twitter, adică X, adică jucăria lui Elon Musk, unealta lui de informare și sper să nu fie dezinformare. S-au întâmplat multe săptămâna aceasta și merită să vorbim despre ele. Avem carne crescută în orez.. da, ai citit bine, discuții despre cum cartelul energiei a reușit să sifoneze miliarde de euro de la stat dar a primit amenzi de doa milioane de lei, și cum legile europene anti-monopol nu funcționează la cei mai mari jucători din industrie, Apple și Microsoft. Poți să verifici și pe bursă care sunt cele mai bine cotate companii în momentul actual. 

Episode Notes

Bună dimineața la cafeluță și bine te-am regăsit la o nouă ediție săptămânală de Curiosity, adică știri din tehnologie, spațiu, știință, noutăți din lumea largă, crypto, inteligență artificială, realitate augmentate și virtuală, Elon Musk și desigur și mașini.

Cred că aceasta este una din puținele ediții în care nu menționăm, cel puțin în video, numele lui Elon Musk. Să fie cu noroc, zic. Deși multe din informațiile de astăzi le luăm de pe Twitter, adică X, adică jucăria lui Elon Musk, unealta lui de informare și sper să nu fie dezinformare.

S-au întâmplat multe săptămâna aceasta și merită să vorbim despre ele. Avem carne crescută în orez.. da, ai citit bine, discuții despre cum cartelul energiei a reușit să sifoneze miliarde de euro de la stat dar a primit amenzi de doa milioane de lei, și cum legile europene anti-monopol nu funcționează la cei mai mari jucători din industrie, Apple și Microsoft. Poți să verifici și pe bursă care sunt cele mai bine cotate companii în momentul actual.