CuriosITy

CURIOSITY 203 - HAOS PE THREADS, VULCANUL, RADIAȚII SOLARE, AI PE MAȘINĂ, GALAXY S24, INVAZIE EV

Episode Summary

Bine te-am regăsit la penultima ediție de anul acesta a emisiunii noastre preferate cu știri din toate domeniile de interes posibile, Curiosity. Astăzi avem o săptămână plină de noutăți și începem cu o familie din Illinois care a cumpărat accidental carduri cadou Disney+ de 10.000 de dolari în loc de carduri pentru parcurile Disney. Vă povestim ce am mai testat și despre ce am mai vorbit în ultima săptămână pe Cavaleria.ro și aici pe buhnici.ro, dar și despre Threads, un subiect mai spinos decât ne așteptam. Xiaomi renunță la MIUI pentru dispozitivele Android, adoptând noul sistem HyperOS pe plan global, Google Podcasts va înceta să funcționeze în SUA din aprilie, Sony este preocupată de strategia emergentă a Microsoft după achiziția Activision Blizzard de 69 de miliarde de dolari și îți spunem și cum îți fură hoții datele de pe telefon.

Episode Notes

Bine te-am regăsit la penultima ediție de anul acesta a emisiunii noastre preferate cu știri din toate domeniile de interes posibile, Curiosity. Astăzi avem o săptămână plină de noutăți și începem cu o familie din Illinois care a cumpărat accidental carduri cadou Disney+ de 10.000 de dolari în loc de carduri pentru parcurile Disney.

Vă povestim ce am mai testat și despre ce am mai vorbit în ultima săptămână pe Cavaleria.ro și aici pe buhnici.ro, dar și despre Threads, un subiect mai spinos decât ne așteptam.

Xiaomi renunță la MIUI pentru dispozitivele Android, adoptând noul sistem HyperOS pe plan global, Google Podcasts va înceta să funcționeze în SUA din aprilie, Sony este preocupată de strategia emergentă a Microsoft după achiziția Activision Blizzard de 69 de miliarde de dolari și îți spunem și cum îți fură hoții datele de pe telefon.