CuriosITy

CURIOSITY 180 - IPHONE15, HOLLYWOOD ÎNCHIS, AI ÎNLOCUIEȘTE ANGAJAȚII, GOOGLE BARD ÎN RO, LOTUS EV

Episode Summary

Bine ai revenit alături de noi la emisiunea noastră preferată de tehnologie, știință, puțin spațiu, meme-uri populare de pe internet și din ce în ce mai mult AI. Mai nou și ponturile conțin cel puțin un mini tutorial de Inteligență Artificială, tocmai ca să te pregătim pentru viitorul inevitabil. Stai pe aproape, avem multe știri interesante din lume, dar și de acasă. Ceva vești despre ipHone 15, am văzut și noul OnePlus Nord 3, și avem cele mai ridicate temperaturi din istorie pentru această lună Iunie. La Hollywood e nebunie, atât scenariștii cât și actorii sunt în grevă și AI-ul se dovedește a fi o amenințare, iar în India un call center a concediat 90% din angajații săi pentru că AI-ul face o treabă mult mai rapidă. Apropo de AI, avem Google Bard și în România.

Episode Notes

Bine ai revenit alături de noi la emisiunea noastră preferată de tehnologie, știință, puțin spațiu, meme-uri populare de pe internet și din ce în ce mai mult AI. Mai nou și ponturile conțin cel puțin un mini tutorial de Inteligență Artificială, tocmai ca să te pregătim pentru viitorul inevitabil.

Stai pe aproape, avem multe știri interesante din lume, dar și de acasă. Ceva vești despre ipHone 15, am văzut și noul OnePlus Nord 3, și avem cele mai ridicate temperaturi din istorie pentru această lună Iunie.

La Hollywood e nebunie, atât scenariștii cât și actorii sunt în grevă și AI-ul se dovedește a fi o amenințare, iar în India un call center a concediat 90% din angajații săi pentru că AI-ul face o treabă mult mai rapidă. Apropo de AI, avem Google Bard și în România.