CuriosITy

CURIOSITY 177 - BĂTAIE ELON MUSK ȘI ZUCKERBERG, OCEANGATE, GALAXY WATCH 6, RADIAȚII SOLARE, PONT AI

Episode Summary

Bine ai revenit alături de noi la emisiunea noastră preferată de tehnologie, știință, puțin spațiu, meme-uri populare de pe internet și din ce în ce mai mult AI. Mai nou și ponturile conțin cel puțin un mini tutorial de Inteligență Artificială, tocmai ca să te pregătim pentru viitorul inevitabil. Stai pe aproape pentru că avem multe știri interesante de săptămâna aceasta. Vorbim despre Oceangate, submarinul dispărut cu cinci miliardari la bord, apoi despre Elon Musk și Mark Zuckerberg care să facă un meci de box pe bune, în ring, cu toată publicitatea din lume. Avem și ceva gadget-uri, tehnologie, vești bune din știință și chiar și Inteligență Artificială. Am zis de inteligență artificială, nu?

Episode Notes

Bine ai revenit alături de noi la emisiunea noastră preferată de tehnologie, știință, puțin spațiu, meme-uri populare de pe internet și din ce în ce mai mult AI. Mai nou și ponturile conțin cel puțin un mini tutorial de Inteligență Artificială, tocmai ca să te pregătim pentru viitorul inevitabil.

Stai pe aproape pentru că avem multe știri interesante de săptămâna aceasta. Vorbim despre Oceangate, submarinul dispărut cu cinci miliardari la bord, apoi despre Elon Musk și Mark Zuckerberg care să facă un meci de box pe bune, în ring, cu toată publicitatea din lume. Avem și ceva gadget-uri, tehnologie, vești bune din știință și chiar și Inteligență Artificială. Am zis de inteligență artificială, nu?