CuriosITy

CURIOSITY 175 - FUNDUL PĂMÂNTULUI, AI VS OMENIRE, VOLVO EX30, VIZIUNI DIN SPAȚIU, FĂRĂ DREPTURI

Episode Summary

Neața lume! Bine te-am regăsit la emisiunea noastră preferată de tehnologie cu știri din ce în ce mai ciudate din întreaga lume. Stai cu noi vreo două ore să îți povestim ce s-a mai întâmplat săptămâna aceasta, ce președinte s-a mai împiedicat pe scenă, cum orașul New York a ajuns o imagine apocaliptică pentru câteva zile și cum chinezii s-au apucat dă făcuto gaură în centrul pământului.  Mai trebuie să știi că ”treaba aia” cu încălzirea globală nu e o glumă, și vei putea sta în pantaloni scurți în Antarctica în curând, cum AI-ul va distruge omenirea și cum Instagram, Microsot, Google și multe alte companii își forțează norocul în acest sens. 

Episode Notes

Neața lume! Bine te-am regăsit la emisiunea noastră preferată de tehnologie cu știri din ce în ce mai ciudate din întreaga lume. Stai cu noi vreo două ore să îți povestim ce s-a mai întâmplat săptămâna aceasta, ce președinte s-a mai împiedicat pe scenă, cum orașul New York a ajuns o imagine apocaliptică pentru câteva zile și cum chinezii s-au apucat dă făcuto gaură în centrul pământului. 

Mai trebuie să știi că ”treaba aia” cu încălzirea globală nu e o glumă, și vei putea sta în pantaloni scurți în Antarctica în curând, cum AI-ul va distruge omenirea și cum Instagram, Microsot, Google și multe alte companii își forțează norocul în acest sens.