CuriosITy

CURIOSITY 173 - Scandalul Netflix, Inundații, Implant în Creier, Drogul Zombie, PIZZA PE BITCOIN

Episode Summary

Bine te-am regăsit la o nouă ediție a emisunii noastre preferate de tehnologie, știri din spațiu, știință, crypto, jocuri, și mai nou chiar și recomandări de cărți, filme și jocuri. Pentru că suntem oameni și trebuie să ne mai și relaxăm sau să învățăm. Astăzi avem o grămadă de știri interesante pentru voi, și începem în forță cu meme-urile săptămâniii, a se pronunța corect cum a spus Radu. Apoi avem știri care ne privesc direct pe noi, românii din România, nude alta dar e momentul să fim la curent și cu ce se mai învârte pe aici prin țară. Poate mai putem schimba ceva din mers.

Episode Notes

Bine te-am regăsit la o nouă ediție a emisunii noastre preferate de tehnologie, știri din spațiu, știință, crypto, jocuri, și mai nou chiar și recomandări de cărți, filme și jocuri. Pentru că suntem oameni și trebuie să ne mai și relaxăm sau să învățăm.

Astăzi avem o grămadă de știri interesante pentru voi, și începem în forță cu meme-urile săptămâniii, a se pronunța corect cum a spus Radu.

Apoi avem știri care ne privesc direct pe noi, românii din România, nude alta dar e momentul să fim la curent și cu ce se mai învârte pe aici prin țară. Poate mai putem schimba ceva din mers.