CuriosITy

CURIOSITY 140 - ARDE GAZUL, BMW ALPINA XB7, GTA 6 LEAK, RTX 4000, WINAMP, GEORGE SE VOPSEȘTE?

Episode Summary

Bine te-am regăsit la emisiunea noastră prefertă din tehnologie, știință și spațiu. Începem ediția de astăzi cu realitatea, războiul din Ucraina continuă iar Rusia pare disperată și a început să recruteze 300.000 de oameni pe stilul vechi, cu forța. Mergem mai departe la noile plăci grafice de la Nvidia RTX 4000, mai avem ”puțin” până la 3 ani de Curiosity și avem și leak-uri din GTA 6. Da, acel joc pe care îl așteaptă toți pasionații de prea mulți ani deja. Apropo, știai că dislike-ul pe YouTube este cam inutil pentru algoritm? Întrebarea săptămânii este însă, oare George se vopsește? Toate noutățile și răspunsurile la întrebările complicate în cea mai nouă ediție Curiosity, pe YouTube și pe orice platformă de podcast audio.

Episode Notes

Bine te-am regăsit la emisiunea noastră prefertă din tehnologie, știință și spațiu. Începem ediția de astăzi cu realitatea, războiul din Ucraina continuă iar Rusia pare disperată și a început să recruteze 300.000 de oameni pe stilul vechi, cu forța. Mergem mai departe la noile plăci grafice de la Nvidia RTX 4000, mai avem ”puțin” până la 3 ani de Curiosity și avem și leak-uri din GTA 6. Da, acel joc pe care îl așteaptă toți pasionații de prea mulți ani deja. Apropo, știai că dislike-ul pe YouTube este cam inutil pentru algoritm?

Întrebarea săptămânii este însă, oare George se vopsește? Toate noutățile și răspunsurile la întrebările complicate în cea mai nouă ediție Curiosity, pe YouTube și pe orice platformă de podcast audio.